Kukkakauppa Tampere Tammelan Kukka - Kukkasidontaa
Tammelan-Kukka-Tampere-kukkia&sidontaa


Verkkosivuston käyttöoikeusilmoitus / Copyright Notice

Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Tammelan Kukka Ky. Kaikki materiaali sivuston sisällä, sisälläpitäen sivuston suunnittelun, tekstin, grafiikan ja valikon sekä linkit on tekijänoikeussuojattu ©Tammelan Kukka Ky:lle. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Mitään materiaalia kohteesta www.tammelankukka.fi ei tule kopioida, toisintaa, uudelleenjulkaista, postittaa, välittää tai mitenkään muutoin jakaa missään muodossa. Vierailijalla on oikeus tehdä paperituloste osista tätä www-julkaisua siinä tarkoituksessa, että tämä vierailija on tarkoituksessa ottaa yhteyttä Tammelan Kukka Ky:öön palveluista. Materiaalin käyttö muuhun tarkoitukseen tai muilla www-sivuilla tai muuntaminen, jakaminen tai jälleenjulkaiseminen ilman aiemmin solmittua kirjallista sopimusta Tammelan Kukka Ky:n kanssa on kiellettyä.


Vastuuvapauslauseke / Disclaimer Of Liability

Missään tapauksessa ei Tammelan Kukka Ky ole vastuussa erityisestä, epäsuorasta, osoittavasta tai seurauksellisesta haitasta, sisällyttäen mutta ei rajoittaen data-tiedon tai ansion hukkaantumista, sisällyttäen mutta ei rajoittaen sopimukset, laiminlyönnit, tai muut rikkomusperusteiset toimet, jotkajohtuvat epäsuorasta tai suorasta yhteydestä tämän sivuston käyttöön,kopiointiin tai sivustolla ilmentyvään materiaaliin.Tammelan Kukka Ky ei ole vastuussa tulostamiseen liittyvistä haitoista tai typograafisista vioista.

Tämän www-sivuston on suunnitellut, rakentanut ja ylläpitää Kuvatoimisto Tammer-Kuva Tammelan Kukka Ky:n käyttötarkoituksiin. Tästä sivustosta otetaan vastaan palautetta, kommentteja, vikailmoituksia ja ehdotuksia ja ne voidaan osoittaa sivuston ylläpitäjälle. Tammelan Kukka Ky tai Kuvatoimisto Tammer-Kuva eivät ole minkäänlaisessa vastuussa muista sivustoista, joihin näiltä sivuilta saattaa esiintyä linkki tai joista näillä sivustoilla esiintyy mainontaa.


Tammelan Kukka Ky 08/2014                            Ota-yhteyttä-Tammelan-Kukkaan-kukkakauppa-Tampere


Kukkakauppa-Tammelan-Kukka-Palvelut
Kukkakauppa-Tammelan-Kukka-Leikkokukat-ja-lahjatavarat
Kukkasidontaa arkeen ja juhlaan,
pienpuutarhapalvelut keskustassa

Raikkaimmat kukat, istutukset
ja lahjatavarat kauden mukaan


Tammela-Kukka-Facebookissa                    Kalevan Puistotie 15, 33500 Tampere
               Puhelin 03-261 5284                          
          tammelankukka (at) gmail.com


Designed-and-powered-by-Tammer-Kuva     © Tammelan Kukka Ky  Copyright